
برای نخستینبار در ایران، محققان دانشگاه شهید بهشتی عصاره طبیعی پاپریکا تولید کردند.
دکتر صمدنژاد ابراهیمی و دکتر مسعود رحیمی اعضای هیأت علمی پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی موفق به ثبت و تولید عصاره طبیعی پاپریکا برای تولید محصولات گوشتیران شدند. محصول مذکور طی مراسمی در نمایشگاه بینالمللی آگروفود ۱۴۰۴ با حضور مسئولان رونمایی شد.
عصاره پابریکا با نام الئورزین دستاوردی دانشبنیان، سلامتمحور و نوآورانه که نشاندهنده جهشی دیگر در مسیر توسعه صنعتی و تغذیه سالم در کشور است.
این محصول که نتیجه همکاری پژوهشی با پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی است، نهتنها جایگزینی سالم برای رنگهای مصنوعی در فرآوردههای گوشتی بهشمار میآید، بلکه با خواص آنتیاکسیدانی طبیعی، گامی مهم در جهت ارتقاء سلامت مصرفکنندگان و ارتقای استانداردهای ایمنی غذایی کشور محسوب میشود.
عصاره پاپریکا، فرآوردهای مبتنی بر الئورزین فلفل پاپریکا، با ویژگیهایی چون رنگ طبیعی قرمز، پایداری دمایی بالا، ثبات رنگ و قابلیت انحلال در آب، توانسته است کاربردی ساده و مؤثر را برای صنایع غذایی فراهم آورد. این محصول نهتنها جلوهای جذاب به محصولات میبخشد، بلکه از نظر عملکردی نیز ارزش تغذیهای بالایی برای مصرفکننده به همراه دارد.