صفحه اصلی
تفاهم‌نامه اجرای طرح صدف در دانشگاه شهید بهشتی امضا شد
  • 9607 بازدید

تفاهم‌نامه طرح توانمندسازی شغلی صدف بین دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی، پارک فناوری پردیس و سازندگاه کانی‌بوم ، سه‌شنبه 11آبان 1400 منعقد شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه؛ این تفاهم‌نامه برای اجرای «سومین دوره طرح توانمندسازی شغلی صدف» به امضاء دکتر ابراهیمی مقدم، رئیس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر،  دکتر جباری پور، مدیرکل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس و مهندس اردلان علیشاهی، مدیرعامل کانی‌بوم رسید.

این دوره با هدف، ایجاد انگیزه و توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه شهید بهشتی به منظور کمک به نقش‌آفرینی موثر آن‌ها در اکوسیستم فناوری و نوآوری و طراحی مسیر آینده حرفه‌ای و شغلی بر اساس استعدادها و ویژگی‌های هر فرد در جهت تسهیل ورود ایشان به بازار کار (زیست بوم کسب وکار) اجرا می‌شود.

 در این زمینه، تفاهم‌نامه‌‌اى در تاريخ ۱۱ آبان‌ماه، برای همکاری در برگزاری سومین دوره طرح توانمندسازی صدف امضا شد. بر اساس این تفاهم‌نامه، پارك فناوری پردیس به عنوان حامی و دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی به عنوان تسهيل‌گر و سازندگاه كانى بوم مجرى اين طرح خواهند بود.

دکتر ابراهیمی‌مقدم، رئیس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر؛ در نشست امضاء تفاهم‌نامه با آسیب‌شناسی دوره‌های آموزشی در دانشگاه‌ها گفت: ضعف اصلی دوره‌های آموزشی دانشگاهی این است که دانشجویان برای بازار کار آماده نمی‌شوند؛ دانشجو برای ورود به بازار اشتغال نیاز دارد که مهارت‌های تخصصی بیاموزد که در سرفصل‌های مصوب دوره‌های آموزشی طی دوران تحصیل، تعریف نشده است؛ امیدوارم با اجرای «طرح توانمندسازی شغلی صدف» ورود دانشجویان و دانش‌آموختگان به بازار کار تسهیل شود.

ایشان هدف از اجرای طرح توانمندسازی صدف را ایجاد انگیزه و توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه شهید بهشتی برای کمک به نقش آفرینی آن‌ها در زیست‌بوم فناوری و نوآوری و طراحی مسیر آینده حرفه‌ای و شغلی بر اساس استعدادها و ویژگی‌های هر فرد در جهت تسهیل ورود به زیست بوم کسب وکار عنوان کرد و افزود: این طرح به افراد کمک می‌کند تا ابتدا به خودشناسی برسند و در ادامه با حضور در کارگاه‌های مختلف، مسیر درست شغلی را انتخاب و در نهایت بتوانند نقش‌آفرینی مؤثری در زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور داشته باشد.

اردلان علیشاهی، مدیرعامل سازندگاه کانی‌بوم، ضمن تشکر از تمامی عوامل این رویداد، گفت: شركت‌های دانش‌بنیان به دلیل استفاده از خلاقیت و نیروی تفکر، توسعه اقتصادی مبتنی بر علم و دانش و گسترش اختراعات و فناوری‌های برتر، از مهمترین مؤلفه‌ها در توسعه اقتصادی پایدار کشورها محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه پايه و اساس اقتصاد دانش‌بنيان در تمام كشورها نيروی انسانی است، اظهار داشت: اقتصاد دانش بنیان مبتنی بر نیروی انسانی مستعد است. سازندگاه کانی بوم با همین نگاه و با این رویکرد در چهار ماه گذشته باعث اشتغال ۴۰ فناور نخبه کشور شده است.

وی افزود: موج چهارم اقتصاد عصر توسعه و تکامل یافته دانش اطلاعات است. هر روز شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ بیشتری با ایده‌های جدید متولد می‌شوند و مردم را برای گذر از اقتصاد سنتی آماده می‌کنند. بنابراین خواسته یا ناخواسته اقتصاد کشور به سمت موج چهارم انقلاب صنعتی حرکت کرده است. کانی‌بوم تلاش می‌کند با حمایت از طرح‌های نوآورانه موج چهارم را در حوزه معدن پیاده‌سازی کند.کانی‌بوم حامی موج چهارمی شدن معادن کشور است.

دکتر وحیدی اصل، معاون پژوهشی دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر در سخنانی با تاکید بر لزوم مهارت‌افزایی دانشجویان اظهار داشت: با اجرای طرح صدف، امکان خودشناسی دانشجو فراهم می‌شود و دانشجو براساس این شناخت به سمت مسیرهای شغلی مناسب هدایت خواهد شد. شرکت‌کنندگان در این طرح، با سبک‌های مختلف شغلی آشنا می‌شوند؛ فنون مذاکره را خواهند آموخت؛ با فضاهای استارتاپی آشنا و درقالب کارآموزی وارد شرکت‌های دانش بنیان خوهند شد.

دکترجباری‌پور، مدیرکل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس؛ با اشاره به ضرورت برگزاری دوره توانمندسازی صدف، تصریح کرد: دانش تخصصی دانشجویان و دانش آموختگان متناسب با نیاز‌های بازار کار نیست، در طرح صدف در حوزه توانمندسازی نیروی انسانی فعالیت می‌کنیم. در این طرح تلاش براین است تا دانشجویان و دانش‌آموختگان با فراگیری مهارت‌های بنیادین و اساسی و با شناخت توانایی‌های خود وارد زیست‌بوم کسب و کار شوند.

مهندس امیر عاشوری، مدیر اجرایی طرح صدف نیز با تشریح فازهای اجرایی طرح توانمندسازی شغلی صدف گفت: طرح توانمندسازی صدف در قالب چهار فاز در مجموع شامل 62 ساعت کلاسهای کارگاهی، معرفی برای کارآموزی، حضور در بوت‌کمپ‌های آموزشی به همراه 10 ساعت کارگاه اختصاصی تهیه و آماده‌سازی شده است.

Enable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browser
Disable in this text fieldRephraseRephrase current sentenceEdit in Ginger
افزودن نظرات